duminică, 6 iunie 2010

Mercedes-Benz C63 AMG AutoArt ( by Alex_aeg)

Masina este echipata cu noul motor V8 de 6.3 litri AMG care dezvolta 451CP/6800 rpm si un cuplu de ...600Nm/5000rpm. De asemenea, soferul are disponibili 500Nm incepand de la 2000rpm si pana la 6250 rpm! Aceasta motorizare asigura un raport putere/masa foarte bun de doar 3.6kg/CP care ii permite sa accelereze de la 0-100km/h in doar 4.5 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 250km/h.
  Inginerii germani au adaugat acestui motor o suspensie sport cu trei brate pe puntea fata simulti-link pe spate, precum si o cutie de viteze AMG Speedshift Plus 7G-Tronic, cu padele pe volan care ofera trei moduri de conducere: Sport, Comfort si Manual. Rotile standard sunt pe 18 inch cu anvelope 235/40 R18 pe fata si 255/35 R18 pe spate. Dar pot fi comandate optional si unele pe 19 inch. Franarea acestui tanc este asigurata de discuri ventilate atat pe fata cat si pe spate. Pentru mentinerea stabilitatii clientii lui C63 AMG beneficiaza de sistemul ESP de la Mercedes care ofera trei niveluri de control al configuratiei: ESP ON, ESP SPORT si ESP OFF.

 Macheta este excelenta. Una dintre cele mai bune machete ale mele, in ciuda spuselor aici pe forum ca e o macheta banala. Realizarea ei este fantastica, usi care se deschid corect si absolut impecabil, capota sta singura ridicata, portbagajul la fel, rotile sunt drepte si ruleaza excelent.
Grila din fata a masinii este pur si simplu superba. De la faruri si proiectoare, stema independenta de pe capota, grila cromata si pana la plasa de jos care este perforata si metalica, totul este impecabil. Cromul aplicat pe grila din fata este de nota 1000 si este de mare clasa. Numarul de inmatriculare, care defapt este o placa de prezentare pe care scrie AMG, este frumos realizat de data aceasta. Nu mai este asa gros ca celelalte. Inca o bila alba o reprezinta plasa de jos de la spoiler care este perforata, metalica si este in forma de fagure. Momentan nu am decat cuvinte de lauda, chiar este o macheta impecabila.

Blocurile optice arata bine - nota 10 in fata - 8 in spate. In fata sunt excelent facute, arata de mare efect farurile care sunt negre in interior si proiectoarele care au in interior ceva care imita foarte bine becul. In spate nu mi a placut semnalizarea, care se presupune ca este din leduri, dar nu sunt asa extraordinar facute din punctul meu de vedere. Defapt ele sunt frumos facute, dar nu imita realitatea.


Macheta are o gramada de detalii fine, dar care incanta ochiul posesorului foarte mult. Cel putin pe mine m au incantat mult. Imi place stema mica de pe capota care este piesa independenta, imi place cum sunt aplicate toate inscriptiile de pe macheta, la portbagaj este redat sistemul de inchidere care chiar functioneaza, mocheta este de 2 culori - in portbagaj neagra, in interior bej, usile au la inchidere un mic magnet care le aliniaza corect si foarte frumos, pe portbagaj gasim ornamentul AMG in partea superioara pe buza, stema mercedes este lipita frumos in semi cerc. Tobele de esapament sunt cromate exterior si negre la interior. Pe luneta se afla realizat sistemul de dezaburire care este putin iesit in relief exact ca in realitate.
Rotile machetei sunt frumos realizate, ar fi putut sa bage jantele clasice de AMG de la Cl63 si S63 dar arata foarte frumos si astea cu multe spite. Sunt vopsite interesant cu un metalic gun dar ceva light si nu apasat. Prezoanele sunt parti independente, in centru jantei gasim stema Mercedes. In spatele jantelor se afla discul de frana ventilat su etrierul inscriptionat AMG.
Motorul machetei este frumos facut, ma refer ingrijit, pentru ca nu prea are multe de spus. Ce este la masina reala eu zic ca au reprezentat si cei de la autoart. Ii dau o nota de 8.5.
Interiorul este pur si simplu SUPERB. Este foarte frumos si atent lucrat. Butoanele de pe consola centrala sunt cromate si inscriptionate, usile au boxe, iar cele din fata au si sistemul de aranjare al scaunelor, tipic celor de la mercedes. Ceasurile de bord sunt separate si sunt iesite in relief, foarte frumos. Tot ce este desenat pe bord este lizibil si arata foarte bine. Pe volan se gasesc comenzile de bord iar in centru stema mercedes, facuta cu un argintiu. As fi preferat ceva iesit in relief nu doar un desen.
Scaunele si bancheta spate sunt din piele si sunt inscriptionate cu logo ul AMG si ele. O alta neatentie care ar fi putut fi de mare efect sunt gurile de aer din spate, care sunt doar desenate si nu iesite in relief sau ceva acolo, un simplu desen.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu