vineri, 4 iunie 2010

Lamborghini Gallardo Superleggera AutoArt (by Alex_aeg)

In principiu este cam la fel cu Gallardo simplu. Are mici modificari, pe aici pe acolo. Este deja prea mult pentru mine  Tongue, tocmai am realizat ca si la aceasta stau capotele ridicate singure. Ma gandesc ca pana la urma este aceeasi matrita pentru ca si nivelul la care se ridica este la fel de mic ca la Gallardo simplu. Logo ul cu Superleggera este aplicat pe caroserie cu un negru mat.



 

Jantele sunt din nou la inaltime. Discurile de frana arata si ele superb dar nu la fel de realistice ca cele de la Gallardo simplu. Etrierii sunt inscriptionati Lamborghini. Jantele sunt o editie OZ care poarta chiar numele masinii Superleggera. Sau masina o fi luat numele dupa jante. Nu stiu sigur ce sa zic.



Interiorul este din nou la mare inaltime. Am constatat anumte diferente fata de modelul simplu si anume. Acesta are LCD spre marea mea mirare ( adica la un model street nu pui si pui la un model sport, in fine), pe volan se afla logo`ul Lamborghini si bineinteles, consola, usi si alte mici chestii, toate din carbon. Ah si era sa uit pragul cu Superleggera este dintr un negru mat. 


 Majoritatea elementelor sunt de carbon fiind o optiune obligatorie in drumul spre micsorarea greutatii. Autoart a redat frumos textura de carbon.
 Si cateva poze alaturi de varianta normala.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu